El nostre compromís:
Professionalitat
Experiència
Rapidesa
Preus competitius
Adaptació a les necessitats dels clients
Capacitat de superació
Projectes únics i en sèrie


Artdemob som una empresa de construcció i decoració en fusta des de 1995 en el sector, situada a la població de Torelló (Osona). Realitzem projectes de decoració i construcció en fusta i amb altres tipus de materials, des del disseny inicials fins a la col·locació final dels elements. Sempre hem mirat de rodejar-nos d'un equip de professionals preparats tècnicament per desenvolupar qualsevol tipus de treball relacionat amb la fusta i els seus derivats.

Mobiliari especial, projectes contract, portes, armaris, estructures, cobertes i forjats, finestres de fusta, finestres mixtes (fusta-alumini), marines i passarel·les, folrats, pèrgoles, folrats de façanes, fusta per exterior i interiors, i relacionats. Amb això volem comunicar que sempre ens hem llençat a buscar reptes i noves facetes per a millorar la nostre experiència i per a esdevenir una empresa competitiva en el sector.

A Artdemob ens agrada treballar per consolidar els elements diferenciadors necessaris que ens permetin identificar clarament l'entorn decoratiu de la seva empresa. Disseny, arquitectura, interiorisme són les bases principals de la nostra producció, podem desenvolupar qualsevol projecte perquè les seves instal·lacions quedin emmarcades amb un excel·lent resultat final d'obra.

A continuació us convidem a veure una breu guia sobre nosaltres.